HP HPE2-W09 Aruba Data Center Network Specialist Exam Online Training

In the preparation of HPE2-W09 Aruba Data Center Network Specialist Exam, the quality of HP HPE2-W09 Aruba Data Center Network Specialist Exam Online Training is visible through the elements of knowledge and skill practice in a small span of time. Exam4Training also provides 100% money back guarantee to the customers who took the HP HPE2-W09 exam. The HPE Product Certified – Aruba Data Center Network Specialist HPE2-W09 is available for practicing the questions and getting full benefits.

Page 1 of 3

1. Two ArubaOS-CX switches ate part of a Virtual Switching Extension (V5X) fabric. Is this a guideline for configuring the switches' link-up delay settings?

Solution: Set the link-up delay timer based on the number of MAC forwarding, ARP, and routing table entries.

2. CORRECT TEXT

Is this something that NetEdit 2.0 does after it discovers a switch?

Solution: It collects Information about the switch hardware.

3. Is this a best practice when positioning ArubaOS-CX switches in data center networks?

Solution: Deploy Aruba CX 83xx switches as data center spine switches.

4. Refer to the exhibit.





You are adding a VLAN 30, subnet 10.0.30.0/24 to the network shown in the exhibit. (This network is simplified to just the relevant switches for this item.) This subnet belongs in VRF A, and you have added a Layer 3 VLAN 30 interface attached to this VRF on Switch-1. You want to make the services in this VLAN available to devices in 10.1.20.0/24 in VRF B.

Is this part of a valid setup for meeting these requirements?

Solution: Add VRF B as the secondary VRF on VLAN interface 30.

5. Does this correctly describe how Network Analytics Engine (NAE) agents work?

Solution: Agents write data to the switch's current state database.

6. Your customer is using Nutanix AHV and they need a network orchestration tool to simplify network provisioning. Is this operation supported when Aruba Fabric Composer (AFC) is integrated with Nutanix?

Solution: Automated configuration of Layer 3 MP-BGP protocol on leaf switches

7. You plan to use multi-protocol BGP to implement dynamic VRF route leaking on an ArubaOS-CX switch.

Is this a rule for the setup?

Solution: You can only leak routes between up to three VRFs.

8. The architect designs a spine and leaf network for a single data center that will use multiple leaf switches as Virtual Tunnel End Points (VTEP). The architect needs to select the type of Integrated Routing & Bridging (IRB) for the solution.

Is this statement about the IRB type true?

Solution: Asymmetric IRB requires a third L3 VNI to route packets between ingress and egress VTEPs.

9. Is this correct positioning of AtubaOS-CX switches in the data center?

Solution: Aruba CX 8325 switches are an appropriate choice for leaf switches in a leaf-spine topology that uses Virtual Extensible LAN(VXLAN) with Ethernet VPN (EVPN).

10. Does this correctly describe Network Analytics Engine (NAE) limitations on ArubaOS-CX switches?

Solution: Different switches have different limitations for the number of NAE scripts, monitors, and agents supported.


 

Latest HPE2-W09 Dumps Valid Version with 79 Q&As

Latest And Valid Q&A | Instant Download | Once Fail, Full Refund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>