Okta Okta Certified Professional Okta Certified Professional Exam Online Training

Exam4Training can provide a shortcut for you and save you a lot of time and effort. Exam4Training will provide good Okta Okta Certified Professional Okta Certified Professional Exam Online Training for your Okta certification Okta Certified Professional exam and help you pass Okta Certified Professional Okta Certified Professional Exam exam. If you see other websites provide relevant information to the website, you can continue to look down and you will find that in fact the information is mainly derived from our Exam4Training. Our Exam4Training provide the most comprehensive information and update fastest.

Page 1 of 4

1. Is this a valid reason to choose Okta as an Identity and Access Management (IAM) solution?

Solution: To manage application Single SignOn (SSO) and user lifecycle, including advanced onboarding and offboarding of users

2. Is this a true statement about an Okta API token?

Solution: An API token can be created by an OKta end user.

3. Multifactor authentication (MFA) needs to be enforced in an environment when end users log in to Okta Is this the policy type that an administrator should implement?

Solution: Password

4. Is this a reason why SAML is more secure than Secure Web Authentication (SWA)?

Solution: SAML uses the Okta Browser plugin.

5. Is this statement true regarding the lifespan of an unused API token in Okta? Solution: An unused API token expires only on revocation.

6. Is this a valid use of a group in Okta?

Solution: Create network zones

7. Is this an Okta setting an end user can change?

Solution: Forgotten Password Question

8. Is this a Single Sign-On (SSO) protocol that is supported by applications m the Okta integration Network (OIN)?

Solution: OpenID Connect (OIDC)

9. Is this a Single Sign-On (SSO) protocol that is supported by applications in the Okta integration Network (OIN)?

Solution: SAML

10. Is this where an administrator could enforce multifactor authentication (MFA)? Solution: Account unlock


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enjoy 15% Discount With Coupon "15off"
Expire in 1 Day