Okta Okta Certified Administrator Okta Certified Administrator Exam Online Training

Okta Okta Certified Administrator certification exam marks a higher rank in the IT sector. In this Okta Okta Certified Administrator Okta Certified Administrator Exam Online Training there are all new questions of Level 2: Administrator Okta Certified Administrator exam involved which hints you towards your accomplishment if you want success with worthy grades, which gives you exactly those which will be supportive for you in your final exams and as far as my involvement Exam4Training is the best for you as it has all the valuable online exam material which is vital for Okta Certified Administrator Okta Certified Administrator Exam exam.

Page 1 of 5

1. When you are trying to federate (via WS-FED) Office 365 with Okta:

Solution: You can choose between SAML 2.0 or OIDC for the current integration

2. The Okta On-Prem MFA Agent acts as a Radius client and communicates with the RADIUS enabled On-Prem server, including RSA Authentication manager for RSA SecurIDs. This basically allows your organization to leverage Second Factor from a variety of On-Premises multifactor authentication tools.

Solution: The statement is true

3. There might be specific AD attributes, which - apart from others - do not appear in the Okta user profile. Can those extra attributes be mapped and provisioned towards an app?

Solution: No, it is not possible as Okta queries the whole AD schema and retrieves everything that it's able to

4. Speaking of Okta Template App and Okta Pluin Template App, which of the following RegEx can you create for an allow list of URLS so that both endpoints for /login or /change_password are accepted under example.com domain?

Solution: https://example.com/(login|change_password)

5. When a user signs out of Okta, if they are using IWA, they'll be redirected to the Sign In page and without inputting credentials they'll be signed back in

Solution: Statement is true

6. With Okta Retention Policy, App generated data and reporting based on log data older than how many months is automatically removed (not considering the Backup Data)?

Solution: This data is never removed, as per GDPR

7. Okta AD Agents can be successfully and completely configured by:

Solution: Read-only administrators

8. When a user signs out of Okta, if they are using IWA, they'll be redirected to the Sign In page and without inputting credentials they'll be signed back in

Solution: Statement is false, as this would represent a security concern

9. On a Windows machine, which is the right behavior if you try to sign into your Okta org and agentless DSSO is properly configured for it?

Solution: You will be automatically redirected to your Load-Balancing Application, if you have one configured, enter credentials for it and then redirected back to Okta org

10. The Okta On-Prem MFA Agent acts as a Radius client and communicates with the RADIUS enabled On-Prem server, including RSA Authentication manager for RSA SecurIDs. This basically allows your organization to leverage Second Factor from a variety of On-Premises multifactor authentication tools.

Solution: The statement is partically true - as it has nothing to do with RSA


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>