HP HPE0-P26 Configuring HPE GreenLake Solutions Online Training

Exam4Training has put its full efforts with a consultation of Our Team Experts to bring the high-quality HP HPE0-P26 Configuring HPE GreenLake Solutions Online Training that would produce desirable results in the first attempt. You can also acquire the mega skills of experts with getting the qualification certified HP HPE0-P26 exam Professional. It shows that you would also become an expert in your field with a title of being certified from original HPE Support Services HPE0-P26 knowledge.

Page 1 of 3

1. A customer has an HPE GreenLake virtualization solution based on HPE SimpliVity, deployed at the main data center.

Is this a solution change for which you can submit an HPE GreenLake Capacity Increase Change Order? Solution: In anticipation of a new project, the customer wants to increase capacity at the same site, even though utilization is currently under 90 percent.

2. Your customer is interested in HPE GreenLake solutions, but would like assistance with operating the solution and performing tasks such as monitoring, design, patching, and troubleshooting. You decide the customer is a good prospect for Adaptive Management Services (AMS).

Is this something you should explain to the customer?

Solution: Support services and required with HPE GreenLake solutions, but HPE does not offer management or operation services.

3. Is this how you should approach a customer who makes purchasing decisions using total cost of ownership (TCO)?

Solution: Explain the consistent pricing of HPE GreenLake and the control it offers for Finance and Procurement to ensure IT is spending wisely.

4. You are discussing the financial benefits of an HPE GreenLake solution to a customer.

Is this a benefit that you should explain?

Solution: Companies can reduce upfront IT costs and align their IT spending with their utilization.

5. Is this statement correct?

Solution: The HPE GreenLake Chat Bot gives HPE Partners access to commonly requested HPE GreenLake sales resources.

6. Does HPE provide this to partners to help them build the business case and proposal for HPE GreenLake core solutions?

Solution: customer requirements list.

7. Is this a reason to engage HPE Financial Services (HPEFS) in the HPE GreenLake sales process?

Solution: HPEFS needs to determine if the customer has qualified for financing.

8. Is this how you should approach a customer who makes purchasing decisions using total cost of ownership (TCO)?

Solution: Calculate ROI without NPV because this customer does not care about present value.

9. A partner received a Partner SOW from a distributor.

Is this a way partners can alter the Partner SOW to prepare the Customer SOW? Solution:

Partners can add their own logo.

10. Does this correctly describe service components of a custom HPE GreenLake solution?

Solution: The solution only includes HPE Pointnext services as partners are not allowed to add their own services.


 

Latest HPE0-P26 Dumps Valid Version with 81 Q&As

Latest And Valid Q&A | 90 Days Free Update | Once Fail, Full Refund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>